👋

Hoi! Wij zijn specialist in het bouwen en plaatsen van prefab oplossingen.

Voor zowel de zakelijke markt en particuliere markt hebben wij tal van geweldige oplossingen. Wil je een volledig maatwerk dak op een vrijstaand huis, of een "eye-catching" dak op je kantoorpand? No problem!

Stap 1

Advies

Als aannemer of leverancier ontvang je een wens of een visie van de klant, deze geven we samen verder vorm. Aan de hand van de technische tekeningen en constructie berekeningen bieden wij een passende prefab oplossing.

Stap 2

Offerte

Elke woning is anders, daarom zijn al onze voorstellen maatwerk. Op basis van het project en de specificaties stellen wij een nauwkeurige offerte op. Als deze akkoord is, kunnen we starten met jouw prefab project.

Stap 3

Uitwerking

Wij specificeren op basis van de tekeningen en berekeningen hoe het prefab bouwpakket in elkaar komt te steken. Deze wordt door onze specialist uitvoerig getest en geëvalueerd. Na akkoord kan de productie starten.

Stap 4

Productie en plaatsing

Wij produceren het prefab element zodat deze geleverd kan worden. De plaatsing kun je door ons laten doen of je kunt dit zelf uitvoeren.

Wij bouwen prefab daken, topgevels, dakkapellen en wanden. Duurzame bouwelementen, flexibiliteit en knowhow worden ingezet om op maat de bovenverdieping van particuliere woningen vorm te geven.

Meer over onze projecten
Eye-catcher
Zakelijk
Particulier
Woonhuis
Appartement

Kuipers Hengevelde

Eye-catcher
Zakelijk
Particulier
Woonhuis
Appartement

Villa's in Duiven

Eye-catcher
Zakelijk
Particulier
Woonhuis
Appartement

Seahorse Hengelo